Usluga 7 dana vraćanje unazad

IPTV usluga , vraćanje sadržaja  "7 dana unazad"

Više nikada nećete zakasniti da gledate svoju omiljenu emisiju, TV seriju ili neki film.

Svi korisnici KBCnet IPTV usluge imaju mogućnost vraćanja sadržaja emisija do 7 dana unazad kao i “time shift” usluga za brzo vraćanje unazad.

Ukoliko Vam se često dogodi da propustite omiljenu emisiju ili zakasnite na početak zanimljivog filma, fudbalske utakmice i sl,  obradovaćemo vas, jer imate mogućnost da vratite kompletan TV sadržaj izabranog kanala čak 7 dana unazad.

Ova napredna funkcija je dostupna svim korisnicima KBCnet digitalne televizije na više TV kanala u osnovnom i dodatnim paketima. Zahvaljujući njoj dobijate mogućnost da vratite emisiju na početak i nadoknadite propušteno, ali i da pretražite program koji je emitovan tokom prethodnih 7 dana i pronađete sadržaj koji vas zanima.

Potrebno je da se prijavite za ovu uslugu putem email-a na adresu [email protected] .

Cena usluge je 50 din. mesečno.

PROMOCIJA: USLUGA VRAĆANJE SADRŽAJA BEZ NAKNADE UZ BILO KOJI MIX PAKET

Promocija traje do 31.12.2022.god.

Nakon prijave imate mogucnost da odaberete TV kanale na kojima je omogućeno korišćenje ove usluge u listi kanala koji su obeleženi odgovarajućim simbolom.

72h slika 1 Daljinski za 72h   72h slika 2

 Dodatnu pogodnost predstavlja mogućnost da po želji premotavate i pauzirate sve emisije koje gledate 72h unazad ubrzanom metodom “Time Shift”.

Time shift 72h    Funkcije na daljinskom za 72h     Time shift 72h slika 2

Za dodatne informacije o usluzi “7 dana unazad” i "Time Shift" pozovite sektor za brigu o korisnicima na telefon 011 715 0 900 opcija 2.

Sve prikazane cene su sa obracunatim PDV-om